Virtuvės repertuaras


Pusryčių baletas
Avižiniai batonėliai su obuoliais, cinamonu ir spanguolėmis
Bandelės su šokoladu
Granola su sėklomis, rešutais ir uogomis
Skrebučių krepšeliai pusryčiams su dviejų rūšių įdarais

Užkandžių etiudai
Kepti baklažanai su jogurto-sezamų padažu ir skrudintais avinžirniais
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su batatais

Sriubos operos
Cukinijų ir žaliųjų žirnelių sriuba
Indiška lęšių sriuba su pomidorais
Rudeniška obuolių ir pastarnokų sriuba
Trinta burokėlių sriuba su ožkų sūriu

Pagrindinių patiekalų dramos
Apelsinų sultyse marinuota ant grotelių kepta vištiena
Bolivinės balandos salotos su vištiena, mangais ir avokadais
Risotto su burokėliais ir ožkų sūriu
Marokietiška vištiena su datulėmis ir kuskusu
Persiškas vištienos troškinys su abrikosais
Turkiški cukinijų blynai su žolelėmis, feta ir jogurto padažu

Saldumynų pertraukos

Sekite tinklaraštį Facebook

Populiarūs įrašai